Летен уъркшоп „Снимки на терен“ 2014г

Workshop: „Снимки на терен“

Всички ние имаме мечти, а искате ли да видите как те се случват, искате ли да си ги визуализирате и те да се материализират пред Вас още сега!
Бъдете част от един проект, който ще обедини най-смелите мечти на най-смелите хора, тези които могат и искат да ги заявят пред други хора и да направят така, че те да се сбъднат!

Какво Ви е необходимо, за да участвате в този workshop:
ЖЕЛАНИЕ!
А какво ще направите в него:
Ще напишете сценарий за Вашата мечта
Ще бъдете сценаристите, продуцентите,режисьорите и главните герои във филма за Вашата мечта!

Допуснете само за един миг, миг който може да промени живота Ви завинаги, че ние хората държим в наша власт авторските права за най-прекрасния филм за нашия живот, филм в който филм ЖЕЛАНИЕТО е само първата сцена!

Уършопът ще Ви запознае с актьорски похвати, техники за релаксация и медитация, които ще Ви помогнат да изразите себе си и да постигате целите и най-съкровените си мечти!

Цена : 100 лв

Преди дни завърши образователния летен семинар „Снимки на терен“ 2014г на киношколатаNew Actors Studio . Той се проведе в рамките на един ден под ръководството на преподавателите в школата, учасниците в уъркшопа преминаха през всички етапи на заснемане на един филм.
реж. Златето Керемедчиева
сценарист. Павлин Стоянов
оператор. Емилиан Дечев
костюми. Елица Рангелова
звук. Радо Минев
участват: Мария Исаева, Марио Георгиев, Слави Владимиров, Иван Ангелов, Елени Декидис, Кристиян Димитров, Кристина Стефанова, Александос Бларас

Visqshti kafeta from Zlateto Keremedchieva on Vimeo.

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА: Модна къща Иван Асен 22- Нели Митева, Бар Лилавото – Ники Пиронков