СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ ЗА КИНО АКТЬОРИ

New Actors Studio обявява постоянен прием за курса по кино актьорско майсторство.

Школата е основана през 2009 година от Златка Керемедчиева и вече почти десетилетие актьорската школа е посветена на развитието на кино дейците – актьори, драматурзи и режисьори. Нашият екип е сформиран от професионалисти с доказан опит в киното.

Преминавайки курс на обучение в школата, вие имате уникалната възможност да изучавате и развивате своите възможности в реална и професионална среда с колеги, споделящи процеса на работа пред камера и зад нея, както и участие в семинари с практическа насоченост. Нашата дейност е вдъхновена от методиката на Лий Страсбърг в негова школа Actors’ studio. В основата на обучението, което ние предлагаме, е теорията за прототипното съпреживяване – превъплъщение. Нашата основна цел е да развием уменията на актьора пред камера чрез теория и практика, както и да докажем, че изразните средства на актьора в киното се различават коренно от тези в театъра.

Обученията са предназначени както за професионални актьори по отношение на доразвиване на техните умения. Наши консултанти и съидейници в това направление са утвърдени режисьори и драматурзи.

След завършване на индивидуален или групов курс на обучение, получавате сертификат, доказващ вашите натрупани знания и опит в школата на New Actors Studio.

*** *** ***

Видове курсове:

- Интензивен курс 7 дневен курс (3 пъти в седмицата по 2.30 астрономически часа на посещение) Включва 27 лекции теория + един месец практика пред камера.

- Основен курс 4 месеца (1 път в седмицата по 3.00 астрономически часа на посещение) Включва 40 лекции теория и практически упражнения + един месец практика пред камера.

И в двата курса след завършване на определен брой лекции се правят практически занятия, т.е снима се филм.

*** *** ***
Нашата основна цел е да развием уменията на актьора пред камера чрез теория и практика, както и да докажем, че изразните средства на актьора в киното се различават коренно от тези в театъра.

Факт 1 – Кино актьорското майсторство е ахилесовата пета на българското кино!

Факт 2 – Театралният актьор трудно излиза от ограниченията на сцената. За да е разбираем и близък до чувствата на зрителя, професионалният кино актьор не трябва да играе, а да съпреживява.

Факт 3 – Малцина са актьорите в България, запознати с прототипното съпреживяване!

Факт 4 – Кино актьорът е емоционален атлет, който се чувства добре на сцена и пред камера за разлика от театралния актьор!

Курс за напреднали – Разработен за хора в сферата на актьорското майсторство, ПР – а и рекламата. (Интензивен курс 7 дена/3 пъти в седмицата/ по 2.30 астрономически часа на посещение)

Тел. 0884 98 90 99
newactors.office@gmail.com