Секс академия: мъже! – ПРЕМИЕРА


НА 19 АПРИЛ БЕ ПРЕМИЕРАТА НА НОВИЯ БЪЛГАРСКИ ИГРАЛЕН ФИЛМ СЕКС АКАДЕМИЯ: МЪЖЕ С РЕЖ. ГЕОРГИ КОСТОВ, В КОЙТО УЧАСТВАТ ИВО АРЪКОВ, ДИМО АЛЕКСИЕВ, НИКИ СОТИРОВ, ДИЛЯНА ПОПОВА, ЕЛЕНА БОЕВА, ЗЛАТКА КЕРЕМЕДЧИЕВА И ДР.
ПРЕМИЕРАТА СЕ СЪСТОЯ В CINEMA CITY МОЛ ПАРАДАЙС И ПО ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ МИНАХА МНОГО ОТ РОДНИТЕ НИ ЗВЕЗДИ, КАТО СТАНИСЛАВ ЯНЕВСКИ, ВАНЯ ДЖАФЕРОВИЧ, ЗЛАТНАТА ФЛЕЙТА НА БЪЛГАРИЯ-КРИСТИЯН КОЕВ, ПЕВИЦАТА КРИСТИНА ДИМИТРОВА, ФУТБОЛИСТИТЕ СЛАВЧО ТОШЕВ И БЛИЗНАЦИТЕ ОТ ЦСКА КСЕНИОС И ПОЛ ТЕОДОЛУ, НИКИ ИЛИЕВ И САНЯ БОРИСОВА, ПЕВИЦАТА PETYA ALEXA И МОНТИ ОТ ГРУПА ICE CREAM И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ.
ИЗЧЕТОХ И ЧУХ ДОСТА ПРОТИВОРЕЧИВИ МНЕНИЯ КАКТО ОТ КРИТИЦИ, ТАКА И ОТ МОИ ПОЗНАТИ, КОИТО НЕ СА ОТ КИНО ГИЛДИЯТА, НО СА ГЛЕДАЛИ ФИЛМА ВЕДНАГА СЛЕД ПРЕМИЕРАТА МУ. ОЦЕНКИТЕ ИМ СА НА ДВАТА ПОЛЮСА – ИЛИ КРАЙНО КРИТИЧНИ ИЛИ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНИ, ЗАТОВА В ТАЗИ СТАТИЯ ЩЕ ИЗКАЖА СВОЕТО МНЕНИЕ.
ГЛЕДАХ ФИЛМА НА ПРЕМИЕРАТА МУ, НА КОЯТО ИМАШЕ РАЗМИНАВАНЕ НА ЗВУКА С КАРТИНАТА И ПОРАДИ ТОЗИ ФАКТ ВСИЧКИ ЗРИТЕЛИ НЕ УСПЯХМЕ ДА МУ СЕ НАСЛАДИМ НАПЪЛНО.  ГЛАВНИТЕ ДЕЙСВАЩИ ЛИЦА В ЛЕНТАТА СА МЪЖЕ, НО ВСЪЩНОСТ ОСНОВНАТА ТЕМА СА ЖЕНИТЕ И СТРЕМЕЖЪТ НА МЪЖЕТЕ КЪМ ТЯХ, КОЙТО ПОРАЖДА ДОСТА КОМИЧНИ СИТУАЦИИ. ВЪПРЕКИ ПРОБЛЕМА ИМАШЕ ДОСТА СМЯХ В ЗАЛАТА ,ПОРОДЕН ОТ АКТЬОРСКИ ХРУМКИ И КУЛТОВИ РЕПЛИКИ НА ТАЛАНТЛИВИТЕ АКТЬОРИ БОГДАН КАЗАНДЖИЕВ, ПЛАМЕН ВЕЛИКОВ И НИКОЛАЙ ВЪРБАНОВ, КОИТО ИЗИГРАХА ПРЕКРАСНО РОЛИТЕ СИ НА НАЧИНАЕЩИТЕ СВАЛЯЧИ. ЧАСТ ОТ ДОСТОЙНСТВАТА НА ФИЛМА БЕШЕ И ТЪНКИЯТ АВТОХУМОР, ВКАРАН В СЦЕНАРИЯ ПРИ ПЕРСОНАЖИТЕ НА ДИМО АЛЕКСИЕВ И ИВО АРЪКОВ, КОИТО СЕ ПРЕДСТАВЯХА ЗА САМИТЕ СЕБЕ СИ, ЗА ДА СВАЛЯТ МАЦКИ В ИЗВЕСТЕН СТОЛИЧЕН КЛУБ. ТОВА Е ЕДНА ЛЕКА И НЕНАТОВАРВАЩА КОМЕДИЯ ЗА СЪВРЕМЕНИТЕ МЪЖЕ И ПРОБЛЕМА ИМ С КОМУНИКАЦИЯТА С ЖЕНИТЕ, ПОРОДЕН ОТ ИНТЕРНЕТ ЕЖЕДНЕВИЕТО НИ.
И НА ЕКРАНА СИ ЛИЧИ, ЧЕ ТОЗИ ФИЛМ Е НАПРАВЕН „ОТ ПРИЯТЕЛИ ЗА ПРИЯТЕЛИ“ И НЕ ЦЕЛИ ПО НИКАКЪВ НАЧИН ДА НАТОВАРВА ИЛИ ОБРЕМЕНЯВА НЕНУЖНО ЗРИТЕЛЯ И ЗАРАДИ ТОВА НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С МНЕНИЕТО, ЧЕ ФИЛМЪТ Е „КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРСКОТО КИНО“. ЕДНА ОТ ОСНОВНИТЕ ИДЕИ ВЪВ ФИЛМА Е, ЧЕ ВСИЧКО В ЖИВОТА Е СТРОГО ИНДИВИДУАЛНО И ЧЕСТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОСТАВИ В РАМКИ ИЛИ ДА СЛЕДВА ОПРЕДЕЛЕН СТЕРИОТИП, КАКТО Е И ПРИ СВАЛКИТЕ. ТОЗИ ФИЛМ Е ЗАСНЕТ С МИНИМАЛЕН БЮДЖЕТ И ОЩЕ ПО МАЛЪК ЕКИП И МОЖЕ БИ НЯМА ДА ОТГОВОРИ НА ВИСОКИТЕ ИЗИКВАНИЯ ЗА КАЧЕСТВЕНО БЪЛГАРСКО КИНО НА ВЗИСКАТЕЛНИТЕ КРИТИЦИ, ЗА КОЕТО ЩЕ СИ ПОНЕСЕ НЕГАТИВНИТЕ ОЦЕНКИ ОТ СТРАНА НА ГИЛДИЯТА, НО В СЪЩОТО ВРЕМЕ СЧИТАМ, ЧЕ ЗРИТЕЛИТЕ ЩЕ МУ СЕ НАСЛАДЯТ И ЩЕ ОСТАНАТ ДОВОЛНИ ОТ НЕГО.