ВЪЗСТАНОВЯВАМЕ ПОЕТАПНО КУРСОВЕТЕ В ШКОЛАТА NEW ACTORS STUDIO.

На 28.11.2020г започваме новия курс по киноактьорско майсторство в школата на New Actors Studiо.

От тази седмица до 27.11.2020 започваме да приемаме заявки за участие в основния и майсторския курс на обучение. Записването в школата става, чрез плащане на едномесечната такса.

Повече подробности за курса и информация за цените: ВИЖ ТУК

За да бъде успешно рестартиран процеса по обучението екипът на New Actors ще създаде допълнителни условия за конфорт на курсистите и обучаващите преподаватели, като чрез тях ще гарантира безопасността им.

Целта ни е да създадем достатъчно добри условия за всички ни, които все пак да позволят и нормалното провеждане на обученията, за това основната ни мярка ще е провеждане на лекции от типа зелено училище. В топлите дни лекциите ще бъдат изнесени и провеждани извън залата, а когато се наложи да се върнем в нея, капацитетът на учащите ще бъде намален от десет на пет човека, за да се спазват мерките за физическа дистанция, като след всеки урок помещенията ще бъдат дезинфекцирани и проветрявани.

Киношколата New Actors Studio e подкрепена от НФК, чрез програмата “Творчески стипендии за подпомагане на млади и на изтъкнати творци и на други млади специалисти в областта на културата”.